CR69 ÓSSERP – Els Nous Cants De La Sibil·la – LP

CR69 ÓSSERP – Els Nous Cants De La Sibil·la – LP
CAT
Òsserp estan de tornada amb Els Nous Cants De La Sibil•la, el seu tercer àlbum. Els catalans parteixen del death grind per parir un altre monstre difícil d’etiquetar i amb entitat pròpia, que també et pot esgarrar amb retalls de death americà dels 90 o harmonies i atmosferes més pròpies del black.

Segons ells mateixos, “Embolicat en la mitologia habitual de la banda, el disc tracta sobre la insignificància de l’home a l’univers i de com aquest lluita per mantenir-se etern, presentant l’Òsserp com la reencarnació de la Sibil·la, personatge de la mitologia mediterrània que anuncia el final del món”.

Els Nous Cants De La Sibil•la és una altra bestialitat d’àlbum que t’aixafa sense pietat.

 

Coedició entre: Eternal Juggernaut, Kremon, Catábasis, Hecatombe, Lost Records, Brutal Arratia y Cruzade Records

CAST
Ósserp están de vuelta con Els Nous Cants De La Sibil•la, su tercer álbum. Los catalanes parten del death grind para parir otro monstruo difícil de etiquetar y con entidad propia, que también puede desgarrarte con retazos de death americano de los 90 o armonías y atmósferas más propias del black.

Según cuentan ellos mismos, “Envuelto en la mitología habitual de la banda, el disco trata sobre la insignificancia del hombre en el universo y de cómo éste lucha para mantenerse eterno, presentando al Ósserp como la reencarnación de la Sibila, personaje de la mitología mediterránea que anuncia el final del mundo”.

Els Nous Cants De La Sibil•la es otra bestialidad de álbum que te aplasta sin piedad.

Co-edición entre: Eternal Juggernaut, Kremon, Catábasis, Hecatombe, Lost Records, Brutal Arratia y Cruzade Records

1. Cavalcant L’Ossa Menor
2. Tot Crema
3. L’Engany
4. El Pes Del Buit
5. L’Abraçada Del Destí
6. L’Home En El Laberint
7. La Rèmora
8. El Rival Més Fort
9. Lluna Negra 

Comprar / Buy now

 

 

cruzade records

Cruzade Records es un sello / distribuidora completamente DIY que nació en 2003 en Bracelona. En 2006 editó su primera referencia.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies